Uw nota

De Praktijk voor Podologie M. Koning heeft de verwerking van uw zorgnota’s overgedragen aan factoringbedrijf Infomedics, gespecialiseerd in het factureren en innen van zorgnota’s.

Uw nota op het patiëntportaal van Infomedics

Uw nota (of beter gezegd; betaalnotificaties met een betaallink) ontvangt u via e-mail van Infomedics. Als u binnen zeven dagen na ontvangst van de e-mail van Infomedics niet inlogt op het patiëntportaal, ontvangt u alsnog automatisch een papieren factuur. Logt u in op het patiëntportaal van Infomedics.

Status van uw betaling controleren.

Om de status van uw betaling te controleren, klikt u op de link naar de rekeningchecker op de website van Infomedics. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op uw rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Voorkom onnodige rente- en incassokosten

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u eenvoudig een betalingsregeling regelen, via de website van Infomedics, door op onderstaande link te klikken en het formulier volledig in te vullen: betalingsregeling Infomedics

Vragen

Heeft u een vraag, kijk dan (bij de veelgestelde vragen) op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.